MENÜ
Képviselők a faluért,
ahol élnek...

Jedes Ding hat zwei Seiten     -    
Mind
en éremnek két oldala van...

 

     

  

Ötödször döntött, döntöttél úgy, hogy 42 évesen képviselőjelöltként nevem is szerepeljen a választhatók között. Köszönöm a töretlen bizalmat, és egyben a lehetőséget!

 

30 éve élek Abdán, ebből 27-tet a lakótelepen. 3 esztendeje pedig a Szent István útra költöztünk., ezzel is igazolva, hogy kötődöm ehhez a faluhoz, jövőnket is ide terveztük családommal. Feleségemmel, Dórival, aki az Égáz  Zrt. Kontrolling osztályán dolgozik és 6 éves kislányommal, Virággal már nagyon várjuk, hogy tavaszra bővüljön családunk…

 

Iskoláimat a Ságvári E. Általános Iskola, Kazinczy F. Gimnázium valamint az Apáczai Cs. J. Tanítóképző Főiskola tanító, népművelő szakán végeztem. Oktatás informatikus képesítéssel is rendelkezem. Jelenleg munkáim mellett, a digitális médiakommunikáció területen igyekszem pedagógus szakvizsgát tenni.

Első munkahelyemen, az abdai általános iskola tagiskolájában Börcsön 18 éve tanítok, mellette 16 évig az abdai Kultúrházat vezettem, „gondoztam”.

Képviselőként négy cikluson át, immár 16 éve próbálok egy felelősségteljesen gondolkozó, abdai testület aktív tagja lenni.

Szívesen vagyok családommal, barátaimmal. Emellett ha tehetem, sportolok, kertészkedek.

 

Az évek alatt sok tapasztalatra, ismeretre tettem szert, melyet szeretnék továbbiakban is képviselőként a község javára is kamatoztatni!

 

Asztali nézet